door Gestel.nu

Afgelopen zondag 8 januari was de 1+1=11 Sjow bij zaal de Schuif in Mullukzuipertjesland. Met een show vol dans, zang, moppentappers en vele andere acts is een spetterende show neergezet. Spreekstalmeesters Femke & Manita presenteerden en zorgden ervoor dat alles vloeiend aan elkaar werd gepraat. De basisschoolleerlingen uit Gemonde deden weer uitstekend hun best om zo goed mogelijk uit de bus te komen. De 4-koppige jury had er een zware klus aan om een winnaar te kiezen. Na lang beraad kwamen Janna Gevers, Noa van der Vorst, Lotte Janssen en Iris van de Sande als  ‘The Ladies of La Festa’ als winnaars uit de bus. Zij mogen zich voor een jaar de trotse eigenaar noemen van de 1+1=11 Sjow Bokaal.

Tijdens de show stelden ook de kinderen uit de groepen 7 & 8, die in de raad als hoogheid of als dansdurske mee willen doen zich voor. Uit deze groep zijn 9 dansdurskes geïnstalleerd, 9 raadsleden, Burgemeester Mike, Adjudant Vygo, Prinses Nina en Prins Julian. De installatie werd gedaan Prins Ad en Adjudant Rick van Dun Blaouwun Beer uit Den Birrekoal en Prins Polifinario 1.5 en Adjudant Leonidas uit Bokkendonk met hun gevolg en de hoogheden van vorig jaar (Prins Kevin, Prinses Naita, Adjudant Julian en Burgemeester Lisa) van Mullukzuipertjesland.

De jeugdhoogheden van Bokkendonk (Prins Lenn en Prinses Roosje met hun gevolg), Krabberdonk (Prins Maick, Prinses Mette en Adjudant Suus) en  Dun Blaouwun Beer (Prinses Hannah, Prinses Tess & Adjudant Noa met hun gevolg) waren ook op deze bijzondere dag aanwezig. De nieuwe prinsenclub van Mullukzuipertjesland heeft er veel zin in en wil samen met alle Mullukzuipertjes er weer een super feestelijke carnaval van maken met ons thema: Gimde raakt oe al 55 joar in oe hart