Nieuw overdagkoor in Sint-Michielsgestel

Bron: Gestel.nu

Op maandagochtend 9 januari van 10 – 12 uur start Zing4all met het overdagkoor Vocals4all in Cafézaal Overberg Sint-Michielsgestel

a een succesvolle proefperiode telt de groep genoeg leden om te beginnen met een leuk gezellig laagdrempelig koor. Het koor is één van de 5 Vocals4all koren die allen met hetzelfde repertoire en hetzelfde concept werken.

Voor mensen met meer vrije tijd, die bovendien graag zingen in een hechte groep waar gezelligheid en plezier de sleutelwoorden zijn? Voor hen is Vocal4all een prima initiatief. Noten lezen is niet nodig, iedereen kan zingen. Op de ledensite staan ingezongen oefenbestanden. Het repertoire is eigentijds en er wordt meerstemmig gezongen met als doel een mooie koorklank te creëren. Minimaal twee keer per jaar treedt Vocalls4all op als afsluiting van een seizoen, tussendoor ook op aanvraag.

Meer weten? Neem een kijkje op de website van www.vocals4all.nl  locatie St. Michielsgestel en vul vrijblijvend  een proeflesformulier in en kom een keer gratis meedoen!

“Muziek verbindt, geeft energie en maakt je blij”