door Gestel.nu

Op zaterdag 28 januari trok een groepje enthousiaste vrijwilligers de wijken van Sint-Michielsgestel in om te collecteren voor Natuurspeeltuin Gestel. Deze club haalde een mooi bedrag op, waarvoor zij de gulle gevers erg dankbaar zijn! Helaas waren er door het koude weer en de drukke agenda’s te weinig vrijwilligers om ALLE deuren van Sint-Michielsgestel langs te gaan.

Elke twee jaar worden er uitgebreid voorbereidingen getroffen om op één zaterdag een recordbedrag binnen te halen voor het beheer, onderhoud en de mogelijke aanschaf van nieuwe toestellen voor Natuurspeeltuin Gestel. Heel bewust is altijd gekozen om dit op één dag te doen, om zo de agenda’s van de collecterende (groot)ouders zo minimaal te belasten.

Dit jaar was het alsnog moeilijk om voor alle Gestelse straten en pleinen collectanten te vinden. Om deze reden is de Digitale Donatie in het leven geroepen, waarmee hopelijk alle Gestelaren worden bereikt die een bijdrage willen doen. De collectanten gemist en alsnog een bijdrage doen? Dan kan deze bijdrrage worden overgemaakt naar rek.nr. NL37 RABO 0153 6806 60 t.n.v. Stichting de Bokkesprong.  Deze informatie en een QR code is te vinden op www.speeltuingestel.nl.

Over Natuurspeeltuin Gestel

Natuurspeeltuin Gestel is in 2015 gerealiseerd vanuit een burgerinitiatief van betrokken ouders, en inmiddels uitgegroeid tot een vaste plek waar jong en oud zich dagelijks vermaken. De speeltuin ligt in het midden van het dorp Sint-Michielsgestel, rechts naast de Meander (Meanderplein 1). Het onderhoud en beheer van de Natuurspeeltuin wordt gedaan door een grote groep vrijwilligers, die dagelijks een ronde maken om te zorgen voor een veilige en opgeruimde speeltuin. Waar vies worden mag!