Weekend voor de Deur

Open je weekend op Lokaal 7 met ’Weekend voor de deur’.


Bjorn van der Leest & Raymond van den Broek

Weekend voor de Deur

Open je weekend op Lokaal 7 met ’Weekend voor de deur’.


Weekend voor de deur is een programma dat al enkele jaren bestaat, en wordt nu gepresenteerd door Bjorn van der Leest en Raymond van den Broek.

Het twee uur durende programma is in twee delen op gedeeld. Het eerste uur is er de muziek-battle. De presentatoren laten vier nummers horen die op een of andere manier met elkaar in verbinding staan, zoals zon, kleuren, winter of iets dergelijks.

Het is dan is het de bedoeling dat de ander een tegenhanger laat horen. Het liefst zien de programmamakers dat de battle door een luisteraar wordt ingestuurd. Tijdens de battle geeft de omroep ook informatie over de artiest.
Daarnaast geeft Lokaal 7 in het eerste uur ook wat agendatips en een luchtig weerbericht.
Het tweede uur richt het programma zich op merkwaardige berichten in het thema Raar maar waar, met hierin leuke en opmerkelijke berichten uit de sociale media, afgewisseld met leuke muziek met de ene keer top 40-muziek en de andere keer bijvoorbeeld muziek uit de jaren 70.

Ook hier zijn verzoekjes mogelijk die Weekend Voor De Deur dan probeert te draaien.
Kortom een programma met een competitie, leuke berichtjes en een muziekkeuze die alle kanten op kan gaan: Van Hazes tot aan AC/DC. Dus luister elke vrijdag van 18.00 uur tot 20.00 uur naar Weekend Voor De Deur.

Bjorn van der Leest & Raymond van den Broek

Vrijdag

18:00 20:00