Sentimental Journey

Het geluid van toen!


Leo de Graaf

Sentimental Journey

Het geluid van toen!


In dit programma kunnen luisteraars voornamelijk genieten van muziek uit de jaren ’30, ’40, ’50 en ’60 van de vorige eeuw. Een gevarieerd aanbod van licht klassiek tot smartlappen in allerlei talen, van overal ter wereld en in alle soorten uitvoeringen.

De samenstelling, presentatie en muziekkeuze wordt nu gepresenteerd door Leo de Graaf, die ook de techniek voor zijn rekening neemt. Indien mogelijk wordt over de te beluisteren muziek achtergrondinformatie verstrekt. Het programma kent ook enkele vaste rubrieken, die bij toerbeurt aan bod komen, zoals ‘de mars van de week’, de ‘wals van de week’ of de persoonlijke favoriet van de presentator. Ook de muziekkeuze van luisteraars kan desgewenst aan de orde komen. Daar waar mogelijk wordt ook aandacht aan de actualiteit, mits die maar binding heeft met muziek en/of artiesten uit het (grijze) verleden.

Leo en Lokaal7 hopen dat zij met dit radioprogramma vooral senioren in de gemeente Sint-Michielsgestel en omstreken wekelijks een groot plezier doen met muziek uit de crisisjaren, de oorlogsjaren en de wederopbouwjaren, kortom een radioprogramma vol jeugdsentiment, nostalgie en heimwee.

Een plaatje uit de oude doos aanvragen?
Dat kan via ons mailadres.

Leo de Graaf