Die Hangjeugt

Ons radioprogramma (Die Hangjeugt) is een programma vooral bedoeld voor jongeren,


Daniël Scholten & Pepijn van Schaik

Die Hangjeugt

Ons radioprogramma (Die Hangjeugt) is een programma vooral bedoeld voor jongeren,


Hallo, wij zijn Daniël Scholten en Pepijn van Schaik en wij gaan een nieuw radioprogramma maken op Lokaal 7. U kent het radiostation Lokaal 7 waarschijnlijk wel. Vanaf 9 januari 2020 komt er een nieuwe show bij: Die Hangjeugt, elke donderdagavond tussen 18:00 uur en 19.00 uur.

Wij zijn allebei 14 jaar oud en vinden het leuk om radio te maken. Ik (Daniël) doe aan wedstrijdzwemmen en zwem bij Redding Brigade Rosmalen. Ook ben ik graag buiten en voetbal ik vaak. Gamen is ook iets wat ik graag doe. Pepijn en ik kennen elkaar van school, het Jeroen Bosch College. De andere ik is Pepijn van Schaik, ik zit bij de scouting en geef de jongste groep leiding (de Bevers). Gamen doe ik natuurlijk ook. Voorderest hang ik nog wat rond met Daniël. Bij de radio kan u mij al kennen van de Top 25 die kan u ook beluisteren tussen 16:00 en 18:00 op zaterdag.

Ons radioprogramma (Die Hangjeugt) is een programma vooral bedoeld voor jongeren, maar dat betekent niet dat als u niet bij de jeugd hoort dat u niet mag luisteren. Wij vinden het juist leuk als er meer mensen luisteren. De hit-muziek is het meest gedraaide genre in ons programma, maar wij draaien heel veel verschillende muziekstijlen.

In onze show komen verschillende onderdelen aan bod:

  • Bijvoorbeeld bij het abc nummer. Dit is een standaard item dat in Die Hangjeugt voorbijkomt. In dit item typen wij een letter in (op volgorde van show: eerste show a, tweede show b etc.) en het eerste nummer dat we tegen komen draaien we. Dat kan dus alles zijn.
  • Een tweede standaard item is: hi ha ho tijd. Hierin plaatsen wij een poll (hier kan u stemmen) op onze Instagram pagina. U kan dan kiezen tussen hip hop of hardstyle. Als de meeste stemmen op hip hop zijn gevallen dan draaien wij een hip hop liedje en andersom.
  • Als laatste standaard item hebben wij: de vraag van vandaag. Op Instagram kan iedereen een vraag achterlaten en die proberen wij zo goed mogelijk te beantwoorden in dit item.

Zoals u hebt gelezen hebben wij een Instagram account: @die_hangjeugt. Wij zullen op Instagram regelmatig iets zetten om te stemmen en geven jullie er de ruimte om vragen te stellen die wij in de show behandelen/beantwoorden.

Daniël Scholten & Pepijn van Schaik

Donderdag

18:00 19:00

19:00 20:00