Na 7,5 jaar is Natuurspeeltuin Gestel niet meer weg te denken uit het dorp. Grootouders, schooluitjes of kinderfeestjes : iedereen weet de speeltuin inmiddels te vinden, vanuit de hele regio komen kinderen spelen.

Om de speeltuin leuk, mooi en veilig te houden blijven extra financiële bijdragen hard nodig. Naast de donatiemogelijkheid in de Natuurspeeltuin zelf, wordt er tweejaarlijks een huis-aan-huiscollecte georganiseerd. Deze vindt dit jaar plaats op zaterdag 28 januari aanstaande.

Natuurspeeltuin Gestel is in 2015 gerealiseerd vanuit een burgerinitiatief van betrokken ouders en inmiddels uitgegroeid tot een vaste plek waar jong en oud zich dagelijks vermaken. De speeltuin ligt in het midden van het dorp Sint-Michielsgestel, rechts naast de Meander (Meanderplein 1). Het onderhoud en beheer van de Natuurspeeltuin wordt gedaan door een grote groep vrijwilligers, die dagelijks een ronde maken om te zorgen voor een veilige en opgeruimde speeltuin. Waar vies worden mag!

Op zaterdag 28 januari lopen vrijwilligers in de wijken van Gestel een ronde om een bijdrage te vragen voor de Natuurspeeltuin. Tussen circa 10.00 uur en 18.00 uur kunt iemand aan de deur verwachten. Uiteraard hopen ze op uw bijdrage te kunnen rekenen. Nieuw dit jaar is de donatie via QR-code. Een makkelijke manier om te doneren via een scan met uw telefoon!

Mocht u niet thuis zijn, en toch de Natuurspeeltuin Gestel willen steunen kunt u uw bijdrage uiteraard ook altijd overmaken naar rek.nr. NL37 RABO 0153 6806 60 tnv Stichting de Bokkesprong. Alle informatie is te vinden op www.speeltuingestel.nl.