Op 22 januari verzorgt het Avondorkest van Harmonievereniging Sint Michaël een gezellig middagconcert bij zaal Absoluut aan de Sint-Michielstraat 1 te Sint-Michielsgestel. Het Avondorkest is inmiddels bekend om haar jaarlijkse voorjaarsconcert in de Kiosk op de Kleine Ruwenberg.

Om 14.30 uur trapt het Avondorkest, onder leiding van Bianca Kuijpers af met een zeer divers programma. Het deels vernieuwde repertoire bestaat uit een breed scala van licht populaire muziek, van Lady Gaga tot Conquest of Paradise en de Jubilissimo-mars.

Na de eerste set neemt Sjaak de Punder het dirigeerstokje over en brengt het Gemondse koor Gimmese Smart een aantal smartlappen en vlotte Nederlandstalige liedjes ten gehore. Gimmese Smart is al jaren een begrip in Gemonde en wijde omstreken, bekend om de gezellige sfeer die ze overal weten te creëren.
Na het optreden van Gimmese Smart speelt het Avondorkest haar tweede sessie. Als afsluiting van het concert begeleidt het Avondorkest het koor nog een bij lekkere uitsmijter, die iedereen uit volle borst kan meezingen.
De entree is gratis en uiteraard wordt er voor een hapje gezorgd. Dus wil je je druilerige zondagmiddag goed besteden, kom dan op 22 januari naar Absoluut voor deze gevarieerde muzikale middag.