Op vrijdag 3 februari is weer het volgende Repaircafé. Jullie zijn allemaal weer welkom in de Moerkoal in Middelrode om iets te laten repareren. En dat gebeurt op elke eerste vrijdag van de maand. Het café begint om 9.30 uur en eindigt om 12.00 uur. Kom liefst direct om 9.30 uur want dan heb je het meeste kans dat er voldoende tijd is om je reparatie uit te voeren. Dus als er iets kapot is dan gaan wij voor jullie aan de slag.

Het Repaircafé in Middelrode is al weer begonnen aan zijn tiende jaar. Bij de dames van de groep vrijwilligers is nog plek voor iemand die handig is met een naaimachine. Voel je je geroepen om te helpen kom gerust eens binnenlopen voor een gesprek. Het is elke 1e vrijdag van de maand en na afloop drinken we met onze vrijwilligers gezellig een kop koffie of thee.

In de Moerkoal werken de vrijwilligers in het Repaircafé hard voor jou en het milieu. Want weggooien is zonde voor zowel het milieu als voor je portemonnee. En het meeste van wat wordt aangeboden kunnen de vrijwilligers ook echt repareren. Behalve voor eventuele onderdelen hoef je niets te betalen voor de reparatie. Een (vrijwillig) fooitje is natuurlijk wel van harte welkom.
Iedereen wordt gevraagd om de spullen die ter reparatie aangeleverd worden thuis eerst helemaal goed schoon te maken. Zaken die niet schoon zijn kunnen niet aangenomen worden en moeten dus weer mee terug naar huis.

De foyer van de Moerkoal is open voor een gratis kopje koffie of thee. Dit gratis kopje koffie of thee wordt in de wintermaanden mede mogelijk gemaakt door de gemeente Sint-Michielsgestel.
Op initiatief van de gemeente Sint-Michielsgestel worden in het bijzonder bewoners die last hebben van de energiekosten, uitgenodigd om gebruik te maken van de dorpshuizen zoals de huiskamer van de Moerkoal.
Op deze vrijdagmorgen is ook de Dorpstafel weer aanwezig in de Moerkoal. Er kan dan een praatje worden gemaakt en om raad gevraagd worden en natuurlijk kun je ook weer puzzels ruilen.
Om 11.15 uur start ook de activiteitengroep van de vrijdag. Die duurt tot 14.45 uur en tussen de middag wordt er een broodmaaltijd genuttigd. Aanmelden kan ter plekke. Er is dus volop activiteit op vrijdagmorgen.