Na 3 jaar is het eindelijk zo ver, we mogen weer gaan zeveren! Dit jaar gaan we niet zomaar zeveren maar gaan we grenzeloos zeveren. Dat belooft een spektakel te worden! De zeveraars van dit jaar zijn Ronny Ruijs, Camiel Stokkermans, Marc Vissers en, terug van weggeweest, Irma van Lanen. Ze hebben alle vier weer een leuk typetje bedacht en zullen er gegarandeerd weer voor zorgen dat het een avond wordt waar we nog lang om lachen!

Ook zijn er dit jaar weer tussenacts van de muzikale DrieKa’s en Wanne Klets. Als laatste zijn ook onze Springdinger en slager weer van de partij. Na afloop van de avonden wordt er gezorgd voor livemuziek in de foyer van Den Durpsherd, zodat we onder het genot van een drankje en wat muziek nog kunnen napraten over deze grenzeloos grappige avond. Op vrijdag 27 januari starten we met de premièreavond die alleen toegankelijk is voor 60+ers. Kaarten voor deze avond kosten € 5,50 en zijn slechts verkrijgbaar aan de deur. Voor de overige avonden op 28 januari en 3, 4 en 10 februari zal de kaartverkoop vanaf 1 januari 2023 starten. Kaarten zijn voor € 11,50 te koop bij de verkooppunten Agri Bouwmarkt, Mieke Wijgergangs, Shell Oostendorp en Den Durpsherd.

Maar niet alleen het zeveren staat weer bijna voor de deur! Op 29 februari en 5 januari kunnen we weer met z’n allen gaan genieten van het jeugdzeveren. De jeugd is al super hard aan het werk om er een geweldige middag van te maken. Het wordt een super gave show die je niet wil missen! Kaarten voor het jeugdzeveren zijn ook vanaf 1 januari 2023 te krijgen bij de bovengenoemde verkooppunten en kosten € 5,50. (Advertorial)