BERLICUM – Lions Club Berlicum, Leij & Aa houdt op 16 en 17 december a.s. haar jaarlijkse hartenkretenactie. De bedoeling van deze actie is dat mensen uit Berlicum en Middelrode hartenkreten aandragen voor anderen die bij voorbeeld een opkikker of een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Heb je een hartenkreet die je graag vervuld ziet worden? Spreek die dan uit! De kerngedachte is iets te betekenen voor een ander en dan met name lokaal gericht voor de inwoners van Berlicum en Middelrode. Lions Club Berlicum, Leij & Aa wil graag jullie hartenkreten verzamelen en proberen minimaal vijf van deze wensen te vervullen. Want hoe leuk is het om iemand te verrassen of een hart onder de riem te steken?! Laat de mensen om je heen weten dat je er voor hen bent en aan ze denkt. Hoe klein of groot het gebaar dan ook mag zijn, het is juist nu van belang om iets voor een ander te kunnen betekenen.

Heb je een hartenkreet? Kom die op 16 of 17 december inleveren of stop hem vóór 8 januari in één van de dozen bij de meewerkende winkeliers (Bakkerij Van Keulen, Agri Bouwmarkt, Mieke Wijgergangs, Blokker) of De Moerkoal.
Mocht je op 16 of 17 december niet in de gelegenheid zijn om te komen? Geen nood, er liggen formulieren klaar bij de winkeliers en De Moerkoal.
Toch liever online het formulier invullen? Geen probleem, op www.berlicumleijenaa.lions.nl/hartenkreet kun je het aanmeldformulier vinden en insturen.
De ervaring leert dat kleine wensen eerder ingevuld kunnen worden dan grote wensen, maar grote wensen mogen uiteraard ook ingediend worden. De Lions Club laat je zo snel mogelijk weten of ze je hartenkreet kan vervullen. Ze streeft ernaar minimaal vijf wensen in 2023 tot uitvoering te brengen. De leden zien je graag op 16 december aanstaande op de markt in Middelrode of 17 december op het Mercuriusplein en wensen je alvast fijne feestdagen toe.

Bron De Brug