BERLICUM – Na het succes van voorgaande edities organiseert het Sint Joris Gilde ook dit jaar weer een Zomeravond Competitie geweerschieten. In teams zal gestreden worden om de felbegeerde wisselbeker die door Guus van Buuren ter beschikking is gesteld.

Deelname kan met vrienden, familie, buurtgenoten, in verenigingsverband, enzovoort. Eventuele individuele deelnemers kunnen alsnog in een team opgesteld worden.

Er zijn drie wedstrijdendagen in deze competitie: dinsdag 13 juni, vrijdag 16 juni en vrijdag 23 juni 2023 telkens beginnend tussen 18.30 uur en 19.30 uur. Op de laatste vrijdag is de finale en prijsuitreiking.

Minimumleeftijd is 16 jaar. U kunt zich vooraf aanmelden per mail aan Peter van Helvoort, mailpeer@hetnet.nl of voor aanvang van de wedstrijden.

Let wel: tijdens de wedstrijden is legitimatie verplicht.

Voor deelname betaalt u eenmaal een bedrag van € 7,50 per persoon. Hiervoor krijgt u een kopje koffie telkens bij binnenkomst en draagt u bij aan o.a. aanschaf van de kogels en het onderhoud van het materiaal.

De competitie wordt gehouden op onze Sint Jorishof, Groenstraat 14d in Berlicum. (Sportpark De Brand).

Voor deze Berlicumse Zomeravond Competitie wordt een wisselbeker ter beschikking gesteld.

De prijsuitreiking is op de vrijdagavond 23 juni 2023, na de finale.

We hopen elkaar te ontmoeten op bovengenoemde dagen, voor veel sportieve spanning en gezelligheid. Natuurlijk zijn supporters ook van harte welkom.