Twintig betaalde medewerkers en vele vrijwilligers maken dagelijks lokale journalistieke content, die op diverse televisie- en radiokanalen wordt uitgezonden en op verschillende onlinekanalen wordt gepubliceerd. In het kader van deze samenwerking starten we een nieuwe gezamenlijke regioredactie, die zich primair richt op de gemeenten Sint-Michielsgestel, Vught, Heusden en Boxtel en nauw samenwerkt met onze bestaande Bossche stadsredactie. Voor deze nieuwe redactie zoeken we op korte termijn

drie
Verslaggevers /redacteuren (40 uur)

In deze uitdagende (starters)functie ben je verantwoordelijk voor het vergaren, selecteren en produceren van nieuwsitems. Daarbij staat eigen nieuwsgaring voorop. Je zet de lijnen uit voor de nieuwsverhalen van de dag en je gaat ook als verslaggever op pad. Daarbij werken we deels volgens het camjo/mojo-principe en monteer je in basis zelf je items.

Functie-eisen
We verwachten een afgeronde HBO-opleiding Journalistiek. Je bent meer dan nieuwsgierig, ambitieus, creatief, kunt organiseren, kunt pakkend schrijven, hebt doorzettingsvermogen, bent stressbestendig en verbaal sterk. Enthousiasme vinden we vanzelfsprekend, humor kunnen we waarderen. Bij voorkeur heb je enige ervaring met televisiejournalistiek en het inspreken van voice-overs. Je weet hoe sociale media werken en werkt volgens het principe van ‘online first’. Het werken als camjo/mojo is je niet vreemd en je kunt overweg met montagesoftware of bent in staat om dat snel te leren. Omdat je regelmatig tussen de verschillende gemeenten moet pendelen is een rijbewijs een absolute voorwaarde. We werken op onze redactie met wisselende diensten en hebben geen van negen-tot-vijf-mentaliteit. Om de binding met onze regio te versterken verwachten we van onze medewerkers dat ze (op termijn) in onze regio komen wonen.

Geboden wordt
We bieden een interessante functie die je zelf mede kunt vormgeven. In onze organisatie doe je ervaring op met alle facetten van de (televisie)journalistiek. Je werkt in een klein, gemotiveerd team. We bieden een salaris tussen de € 2.100 en € 2.400 bruto, een reiskostenvergoeding en deelname aan een pensioenregeling.

Reageren
Voor meer informatie kun je contact opnemen met hoofdredacteur Dan Wildeman, via dan@dtvnieuws.nl. Naar datzelfde e-mailadres kun je voor 23 januari je cv en uitgebreide motivatie sturen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld