BERLICUM-MIDDELRODE – De Historische Vereniging Berlicum Middelrode houdt op Open Monumentendag zaterdag 9 september van 14.00 tot ongeveer 17/00 uur in dorpshuis De Moerkoal in Middelrode een presentatie van foto’s over ‘levend erfgoed’ (het landelijke thema van Open Monumentendag dit jaar).

Daarbij wordt in het bijzonder aandacht geschonken aan de kinderoperette ‘Goudhaartje en de Troubadour’, zoals uitgevoerd in 1964. Ook worden oude foto’s van Berlicum en Middelrode vertoond. De presentatie begint met een inloop vanaf 13:30 uur en het programma volgt om 14:00 uur. Iedereen is van harte welkom! De toegang is gratis; consumpties zijn echter voor eigen rekening.

Oproep! De HVBM hoopt op aanwezigheid van zoveel mogelijk acteurs en actrices, indertijd in de leeftijd van 10 tot 12 jaar. Elkaar ontmoeten en herinneringen ophalen naar aanleiding van foto’s, liedjes en het script van weleer is onze doelstelling! Ze roept hen en alle andere betrokkenen en geïnteresseerden daarom op zich zo spoedig mogelijk aan te melden bij Antoon Steenbergen, bestuurslid van de vereniging, bij voorkeur per e-mail alsteenbergen@planet.nl en onder vermelding van ‘Goudhaartje’. Maar telefonisch mag ook: 06 40172532.

Als u meer gegevens en foto’s hebt over de betreffende operette houden we ons zeer aanbevolen. U kunt hierover ook met Antoon Steenbergen contact opnemen. Graag zien wij u allen op zaterdag 9 september 2023 in de Moerkoal in Middelrode!

Bron: Weekblad De Brug