Gerd Jansen / Dtv Nieuws

De gemeenten ‘s-Hertogenbosch en Sint-Michielsgestel organiseren op dinsdag 7 november een bijeenkomst waar geïnteresseerden worden bijgepraat over de opvang voor verslaafden aan de Nieuwe Dijk 3 in Den Bosch. In de opvang is plek voor ongeveer twintig mensen met een zware verslaving.

De bijeenkomst wordt samen met Reinier van Arkel en Maatschappelijke Opvang Den Bosch georganiseerd. Er wordt onder meer verteld welke doelgroep er komt en de zorg die er geboden wordt. Ook kan er een gesprek worden aangeknoopt met vertegenwoordigers van beide gemeenten en de zorgorganisatie over onder meer de leefbaarheid.

In het gebied aan de Nieuwe Dijk krijgen verslaafden met psychische problemen en/of een licht verstandelijke beperking een eigen woonplek met intensieve begeleiding van zorginstelling Reinier van Arkel. Het gaat om verslaafden uit de gemeenten Sint-Michielsgestel, Vught, Meierijstad, Boxtel, Zaltbommel, Maasdriel en ’s-Hertogenbosch.

De bijeenkomst is dinsdag 7 november van 19.30 uur tot 21.30 uur. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk zondag 5 november via vlv@s-hertogenbosch.nl. Inwoners die binnen een bepaalde straal rond de opvang wonen, ontvangen de uitnodiging voor deze bijeenkomst ook per post.