SINT-MICHIELSGESTEL – Op dinsdag 10 oktober is er een bijeenkomst voor mantelzorgers voor personen met NAH.

NAH staat voor Niet Aangeboren Hersenletsel. Mensen met NAH kunnen kampen met onder andere geheugenproblemen veranderde emoties en concentratieproblemen. Ze kunnen moeite hebben met praten of snel overprikkeld raken. Als mantelzorger merk je dat de naaste niet meer dezelfde is. Hoe ga je met dat veranderde gedrag om? In deze bijeenkomst wordt hierop ingegaan. Lia Zwaans, gespecialiseerd verpleegkundige van Vivent geeft voorlichting over mantelzorg voor personen met NAH. Na de pauze is er ruimte voor uitwisseling van ervaringen aan de hand van stellingen.

De bijeenkomst is op dinsdag 10 oktober van 19.00 tot 21.00 uur in de Bibliotheek Sint-Michielsgestel, Meanderplein 3. De bijeenkomst is gratis. Het is prettig als je je vooraf aanmeldt. Dit kan via het telefoonnummer van Bint: 073-5515432. Je bent echter ook welkom wanneer je niet bent aangemeld.

Is er vervoer nodig? Bel Bint. Zij regelen dit voor je. Dit kan via het telefoonnummer van Bint: 073-5515432 of via de mail: info@bintwelzijn.nl

Bron: De Brug