BERLICUM-MIDDELRODE – Voor de 42e keer wordt er in Berlicum en Middelrode de Avond4daagse gehouden. Dit jaar start die op dinsdag 6 juni. Op vrijdag 9 juni worden de laatste meters afgelegd. Jij doet toch ook mee?

Ook dit jaar kun je je digitaal inschrijven via de website. Daar kun je kiezen voor de bekende routes van 3 km (de kabouterroute), 5 km en 10 km. De 3 km-route is speciaal voor jongere kinderen, de kabouters wijzen je de weg. Onderweg is er ook een plekje om even te spelen in een speeltuin of even uit te rusten. De starttijd is iedere dag van 18.00u tot 18.30 uur.
De startplaats is wisselend, er wordt gestart vanuit de Theresiaschool in Berlicum en vanuit de Moerkoal in Middelrode, om zo alle richtingen van onze mooie dorpen wandelend te kunnen verkennen. De inschrijving is al geopend, dus ga snel naar https://www.avond4daagse-balkum-mirroi.nl/inschrijven/ en schrijf je tot zondag 4 juni in voor maar €4,-.

Na inschrijving krijg je een bevestiging via je emailadres, met daarin je inschrijvingsnummer, deze neem je (digitaal) mee naar de eerste wandeldag. Daar krijg je een knipkaartje voor alle dagen, zodat je aan het eind natuurlijk ook je verdiende medaille kan ophalen.
Veel gezelliger is het om samen te lopen, dus bel, app en spreek samen af! Mocht je toch nog twijfelen om mee te doen, je kan je zelfs ook nog inschrijven op de eerste wandeldag, bij de start locatie Theresiaschool.
Vorig jaar heeft de organisatie het ‘digitaal wandelen’ getest, je krijgt niet allemaal meer een geprinte route mee. Daar gaat ze dit jaar mee door, dus neem ook je mobiele telefoon mee als je niet wilt verdwalen. Er is bewust gekozen voor minder verspilling van papier en zetten de routebeschrijvingen in PDF of GPX-bestand online voor jullie klaar. Deze is bijvoorbeeld te bekijken via de app GPX viewer. Maar ook de wat simpelere PDF versie zorgt er voor dat je niet verdwalen kunt. Beide soorten kun je vooraf vanaf de eerder genoemde website downloaden, zodat je goed voorbereid aan de wandeling kunt beginnen

Bron: Weekblad De Brug