[ad_1]

GEMERT – Afgelopen zondag gaf Handbalvereniging Tremeg de aftrap voor het feestjaar waarin Tremeg viert dat ze 50 jaar bestaat. Dat gebeurde allemaal in sporthal Molenbroek in de aanwezigheid van veel leden en belangstellenden maar ook oud-leden, waarvan verschillende van het eerste uur.

Wie fysiek ontbrak was de voorzitter Jan Krol, die in het buitenland bij zijn dochter en kleinkind op bezoek is. Maar via een life-verbinding op groot scherm kon hij toch de aftrap geven samen met de jubileumcommissie onder leiding van Henk van den Boomen. Onze jongste leden en oud-leden, die aan de wieg van de oprichting hebben gestaan, werden voor het voetlicht gebracht; uiteindelijk beslaat dat 3 generaties Tremeg-leden.
Hen zo te zien staan onderschrijft waar de vereniging haar succes aan te danken heeft. Een club voor jong en oud, waarbij het familiegevoel groot is, ook al is dat niet perse door de bloedband. Het is omdat de club al vijftig jaar een sportieve fijne invulling van ieders vrije tijd in grote verbondenheid met elkaar geeft.

De aftrap werd onderschreven met de onthulling van een banner waarop het speciale jubileumlogo prijkt. Verder is er een tekenwedstrijd uitgegaan onder de jeugdleden. Er komt een heel programma het hele jaar door maar we noemen hier alvast de feestavond op 7 mei, voor iedereen die, nu of in het verleden, betrokken was.

De wedstrijden van afgelopen zondag konden rekenen op grote belangstelling. De dames 1 wisten het helaas niet om te zetten in winst, ze verloren met 23-26. De dames 2 moesten genoegen nemen met de eindstand 14-31. Heren 1 wisten wel te overtuigen met 28-21 en we sloten het sportieve gedeelte af met heren 2 die ook winst wisten te pakken met 29-21. Daarna was het druk in het sportcafé @Harmse, deze keer met DJ. Het was er heel gezellig met als sluitstuk de uitzending van de Nederlandse handbalheren op het WK, op groot scherm. Wat fijn dat ook zij konden winnen, daarmee gaan zij door naar de volgende poulefase, de hoofdfase.

Iedereen daarna met een fijn gevoel naar huis, want Tremeg is een club die al 50 jaar wordt meegedragen in de het sportieve hart van velen.

Het bericht Aftrap feestjaar Tremeg verscheen eerst op Jan en Jan Media.

[ad_2]

Source link