Al jaren is het programma weekend voor de deur te beluisteren bij lokaal 7 en na vorig jaar de 500e uitzending te hebben gemaakt lukt het de programmamakers nog steeds om met veel plezier door te gaan.
Het programma bestaat eigenlijk uit twee delen, in het eerste uur van het 2 uur durende programma hebben we de muziek battle waar de presentatoren elkaar bestoken met muziek die uit allerlei genres kunnen bestaan met daarin een thema die als een rode draad door de battle loopt.
In het 2e uur zijn er in het programma tal van leuke, bizarre en rare feitjes te horen die daarna worden ondersteund met passende muziek.
Ook is er tussendoor informatie te horen over wat het weer de aankomende week zal worden, de nieuwe zevenklapper wordt gepresenteerd en er is een keek op de week van de afgelopen week door onze Guido Smetsers.
Komende zomerperiode zullen Bjorn van der Leest en Raymond van den Broek zich weer volledig inzetten om de luisteraars te vermaken met hun info en muziek.
Tijdens deze zomerperiode zullen er ook speciale edities te beluisteren zijn zodat er door Bjorn en Raymond ook van de zomervakantie te genieten.
Het programma Weekend voor de deur is elke vrijdag te horen bij lokaal 7 tussen 18.00 uur en 20.00 uur.

Lokaal 7 brengt elke zondagmorgen het actualiteitenprogramma ‘Efkus wa Anders’. Dit luchtige actualiteitenprogramma wordt gepresenteerd door radiomaker Ton Mathijssen. Elke week sluit er weer een andere side-kick aan om hem bij te staan. Diverse onderwerpen over cultuur, sport of politiek komen langs in het programma. Nieuwsgierig? “Efkus Wa Anders” is elke zondagmorgen van 11.00 tot 12.00 uur te beluisteren bij lokaal 7.

Wilt U onze live programma´s niet alleen beluisteren maar ook bekijken op uw laptop, smartphone of smart-TV? Via internet kunt U de programmamakers live in beeld zien. Altijd leuk om eens te weten wie er achter een stem zit. Kijk mee via lokaal7.nl. Verder is deze radiozender te beluisteren via de ether 107.4FM of digitaal via de website www.lokaal7.nl en de Lokaal 7 app. Programma’s zijn terug te beluisteren via uitzending gemist op de website.