Iedere woensdagavond tussen 22.00 uur en 23.00 uur kun je op Lokaal7 FM luisteren naar Caribisch Carrousel. Dit programma heeft als doelgroep de liefhebber van Caribische muziek, maar van de meeste nummers die programmamaker Martin nooijen in het muziekprogramma draait, wordt iedereen wel vrolijk. Caribische klanken, van Salsa, Merengue en Bachata tot Reggae, Urban, Reggaeton en meer, alle genres komen regelmatig voorbij in dit programma. Natuurlijk ontbreken zeker de Cubaanse tradicionales, Son (Montuno), Bolero’s en de covers van bekende nummers niet.

Iedere maand wordt er ook een album van de maand, en dat heet dan “Hotshot” in de spotlights gezet. Hiervoor wordt er een pas uitgekomen of soms ook een wat ouder album gekozen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan re-releases van vinyl albums. Ieder week draait Martin van dit album twee nummers. Dus acht tot tien nummers van dit album komen die maand voorbij. Dat gebeurt rond de uitgaansagenda voor die week.

Dit programma wordt ook bij onze collega-omroep HTR Radio uit de gemeente Heusden uitgezonden, en wel op donderdagavond tussen 23.00 en 24.00 uur. Op Lokaal7 kun je naar een herhaling van Caribisch Carrousel luisteren op de donderdagochtend tussen 09.00 uur en 10.00 uur.

Mocht je tips hebben, of een verzoeknummer hebben voor dit programma, stuur dan een mail naar muziek@lokaal7.nl en er is een grote kans dat de radiomaker je verzoekje draait in de eerstvolgende uitzending. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld Colombiaanse of Braziliaanse muziek en andere Spaanstalige nummers.

Martin Nooijen maakt dit programma nu zo’n 12 jaar en hoopt dat er nog vele uitzendingen mogen volgen, want zijn devies is: “Hoe meer Caribische muziek op de zender, hoe liever.” Luister dus iedere woensdagavond tussen 22.00 en 23.00 uur naar Lokaal7 FM. Je kunt de uitzending ook tot 2 weken na de uitzenddatum terugluisteren via onze website, www.lokaal7.nl bij Uitzending Gemist. Lokaal 7 FM is te beluisteren via de ether 107.4FM en digitaal via de website www.lokaal7.nl