Sinds april 2020 is wekelijks op Lokaal7 het programma Rock of Ages te horen, het programma met muziek met stevige gitaren. Martin Nooijen en Bart Clement trakteren iedreen wekelijks op rock, hardrock, southern rock, metal, progrock en veel meer, als het maar rock is. Sinds kort hebben de radiomakers hun programma iets aangepast om ervoor te zorgen dat alle luisteraars een fijne luisterervaring hebben en dat er ook muziek uit alle decennia voorbij komt. Het programma heet dan ook niet voor niks Rock of Ages.

Wat kunnen je zoal verwachten in dit radioprogramma? De concertagenda, waarin wordt vermeld waar je moet zijn voor de betere stevigere muziek. De progparel van de week, een item wat Stanley Portier in zijn programma Night of the Progs introduceerde en wat de programmamakers maar wat graag gebruiken om de prog-muziek en Stanley te eren. Hollandsche Herrie, waarin wekelijks een Nederlandse band centraal staat. Nieuwe muziek, omdat iedereen ook moeten weten wat er aan toffe nieuwe muziek uitgekomen is. En, last but not least, om het programma af te sluiten, een Kettinglijst, voor deze gelegenheid getiteld de Metalketting. Hierin worden liedjes aan elkaar gelinkt, om en om kiezen Martin en Bart een plaat die voortborduurt op de vorige. Verder wordt de uitzending gevuld met toffe liedjes van alle tijden. Kortom, genoeg ingrediënten voor 2 uur heerlijke hardrock. Rock of Ages is elke donderdagavond te beluisteren tussen 20.00 uur en 22.00 uur, met uitzondering van de donderdagen waarop de Gemeenteraadsvergadering te beluisteren is.

Lokaal7 FM is te beluisteren via de ether op 107.4 FM, digitaal via lokaal7.nl of lokaal7 app. De programma’s zijn altijd terug te beluisteren via www.lokaal7.nl bij uitzending gemist.

Gemeenteraadsvergaderingen ook op vrijdag.

Wist U dat alle raadsvergaderingen rechtstreeks te beluisteren zijn bij Lokaal 7. Donderdag 25 mei staat om 20.00 uur weer de eerst volgende gemeenteraadsvergadering gepland. Hebt U geen kans gehad dit op donderdag te beluisteren? Een dag na de gemeenteraadsvergadering kunt U het programma terugluisteren via Lokaal 7 107.4 FM of lokaal7.nl.

Op de foto Bart Clement