Lokaal 7 brengt wekelijks ook wat stevige muziek. Een programma waarin velen ouderwetse gitaren te horen zijn. Martin Nooijen en Bart Clement trakteren iedereen wekelijks op rock, hardrock, southern rock, metal, progrock en veel meer, als het maar rock is. Sinds kort hebben de radiomakers hun programma iets aangepast om ervoor te zorgen dat alle luisteraars een fijne luisterervaring hebben en dat er ook muziek uit alle decennia voorbij komt. Het programma heet dan ook niet voor niets Rock of Ages.

Een boordevol radioprogramma met een concertagenda, waarin wordt vermeld waar je moet zijn voor de wat betere stevigere muziek. De progparel en Hollandsche Herrie staan centraal in het twee uur durende programma. Muziek omdat iedereen moet weten wat er aan toffe nieuwe muziek is uitgekomen. En, last but not least, om het programma af te sluiten, een Kettinglijst, voor deze gelegenheid getiteld de Metalketting. Hierin worden liedjes aan elkaar gelinkt, om en om kiezen Martin en Bart een plaat die voortborduurt op de vorige. Verder wordt de uitzending gevuld met mooie liedjes van alle tijden. Kortom, genoeg ingrediënten voor 2 uur heerlijke hardrock. Rock of Ages is elke donderdagavond te beluisteren tussen 20.00 uur en 22.00 uur, met uitzondering van de donderdagen waarop de Gemeenteraadsvergadering te beluisteren is.

Lokaal7 FM is te beluisteren via de ether op 107.4 FM, digitaal via lokaal7.nl of lokaal7 app. De programma’s zijn altijd terug te beluisteren via www.lokaal7.nl bij uitzending gemist.

Uitzendingen in beeld

Wilt U onze live programma´s niet alleen beluisteren maar ook bekijken op uw laptop, smartphone of smart- TV ?  Via internet kunt U de programmamakers live in beeld zien. Altijd leuk om eens te weten wie er achter een stem zit. Ga naar onze site: www.lokaal7.nl. Via het Youtube kanaal van Lokaal 7 zijn ook verschillende programma´s terug te bekijken. Alle programma’s zijn te beluisteren bij lokaal 7 via de ether FM 107.4 of digitaal via lokaal7.nl of lokaal 7 app.