In de zomer van 2017 zijn wij, Bart Clement en Martin Nooijen, begonnen met het uitzenden van een rock programma, dat naast Night Of The Progs van Stanley Portier op donderdagavond werd uitgezonden. Elke donderdagavond je klok op rock! Sinds die tijd heeft het programma diverse ontwikkelingen doorgemaakt. In 2019 overleed Stanley Portier en stopte het programma Night of the Progs. Toen besloten Martin en Bart om ook (tijdelijk) een punt te zetten achter Rock of Ages.

In 2020, met de Coronacrisis in volle gang, was er niet veel te doen. Toen besloten Martin en Bart er samen weer de schouders onder te zetten, om de luisteraars te voorzien van een goede portie (hard)rock- en metalmuziek. En dat hebben zij, sinds die tijd met veel plezier gedaan. Nu, iets meer dan 6 jaar na de start van het programma, verloopt het getij en gaan de heren de bakens verzetten. Zij hebben gezamenlijk besloten dat het genoeg is geweest en dat het voor hen tijd is voor andere dingen. Martin zal uiteraard nog te horen zijn in Studio BMR op zaterdagavond en Caribisch Carroussel op woensdagavond en Bart blijft elke zaterdagochtend zijn BRO Show blijven presenteren. Aan Rock of Ages zal wel een einde komen. De laatste uitzending van Rock Of Ages zal te horen zijn op donderdag 30 november 2023. Tot die tijd draaien de heren allerlei vormen van Rockmuziek. Hardrock, progressieve rock, softrock; als het maar rock is. Dit aangevuld met informatie en af en toe slappe klets, maakt het voor hen een leuk programma om te maken en voor de stevige muziekliefhebber fijn om naar de luisteren.

Rock of Ages is nog tot en met donderdag 30 november elke donderdagavond te beluisteren op Lokaal7 FM tussen 20.00 en 22.00 uur (met uitzondering van de donderdagen dat er een Gemeenteraadsvergadering is).

Foto: Martin Nooijen en Stanley Portier