Elke zaterdagavond is van 20.00 uur tot 22.00 uur de Peer & Geer Show te beluisteren.

De komende twee weken is Peer (Peter Moon) met vakantie. Dan zal er een andere invulling van het programma zijn. Wekelijks hebben we diverse items in het programma.  Een item is Code Oranje. Daarin staat een Nederlandse artiest in de schijnwerper. Naast zijn/haar muziek geven we ook achtergrond informatie over de artiest.

De komende twee weken besteden we aandacht aan de diverse artiesten die de aflopen periode centraal stonden in het programma. zowel artiesten die al jaren in het vak zitten en jonge artiesten die pas doorgebroken zijn en bekend bij het publiek.

Dus elke zaterdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur de Peer & Geer Show.

Website Lokaal7

Lokaal7 heeft een website waar je ook het programma kunt beluisteren. Heb je dat gemist of wil je nogmaals een programma beluisteren dan is er Uitzending Gemist. Het programma is dan 14 dagen nog te beluisteren. Naast de programmering staan er al enige tijd actuele berichten op de website te lezen. Heeft u wat te melden of een activiteit mail dat ons zodat we er aandacht  aan kunnen schenken. Mailen kan naar radio@lokaal7.nl.  Lokaal7FM is te beluisteren via de ether op 107.4 FM via de kabel op 87.5Mhz. via de website www.lokaal7.nl of de lokaal7 app.

Concert “Carnavalesque”

Zoals u eerder al vernomen organiseert onze Lokale omroep Lokaal 7 in samenwerking muziekvereniging TOG en carnavalstichting Dun Blaouwun Beer het carnavalsconcert “Carnavalesque”. TOG gaat dit concert spelen ter ere van het 55-jarig jubileum van Dun Blaouwun Beer, en daarmee de algemene georganiseerde carnavalsviering in dun Birrekoal. Natuurlijk worden in deze gedachte de (jubilerende) clubkes van dun Birrekoal niet vergeten.

Iedereen is welkom te komen kijken. De uitvoeringen van deze show zullen plaats vinden op zaterdag 10 december en zondag 11 december. De zaterdagvoorstelling zal aanvangen om 20.00 uur, de zondagvoorstelling om 15.00 uur. Zie voor details de website www.dunBlaouwunBeer.nl, facebook en www.muziekverenigingtog.nl. Kaarten zijn te koop via durpsherd.nl.