Oudejaarsuitzending

SINT-MICHIELSGESTEL – Zoals elk jaar maken de medewerkers van Lokaal 7 weer een uitzending op de laatste dag van het jaar. Hierin blikken de radiomakers terug op het afgelopen jaar 2023 en kijken ze vooruit naar 2024. Onderwerpen die in het afgelopen jaar in de diverse programma’s aan bod zijn gekomen komen ook ter sprake. Op dit moment is de voorbereiding van de oudejaarsuitzending nog in volle gang.

De dag zal om 10.00 uur beginnen met het programma “een bakske met”. Aansluitend zal het wekelijkse programma Efkus wa Anders worden uitgezonden. Daarna zullen tot 16.00 uur diverse gasten uit alle kernen aanschuiven in de studio. Één van de gespreksonderwerpen is de toekomst van Lokaal 7.

Binnenkort verschijnen er TV programma’s op de buis. Voorzitter Stefan van de Heijden zal zijn verhaal doen. Ook zal er gesproken worden over het jubileumjaar van Krabberdonk. De Dungense carnavalsstichting bestaat dit seizoen namelijk 55 jaar. Er komen meerdere feestvierders deze dag aan bod zoals muziekvereniging TOG uit Berlicum die haar 55 jarig bestaan viert en KBO Dubos welke al 50 jaar actief is in Den Dungen. Wat traditiegetrouw ook in de uitzending van oudejaarsdag zit is een terugblik op het politieke jaar. Waarnemend burgemeester Erik Ronnes zal in het programma zijn terugblik geven op de gebeurtenissen die het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden in Sint-Michielsgestel. De totale uitzending op zondag 31 december is te beluisteren van 10.00 uur tot 16.00 uur.

In het nieuwe jaar komt Lokaal 7 ook naar u toe. Het afgelopen jaar hebben medewerkers van Lokaal 7 weer verslag gedaan van diverse evenementen. Op locatie zijn uitzendingen gemaakt van programma’s zoals Efkus dun Birrekoal, Typisch René en Efkus wa Anders. Heeft u het komende jaar een activiteit of evenement en wilt u dat lokaal 7 daar aandacht aan schenkt mail dat dan naar radio@lokaal7.nl. En denk je dat radio maken ook iets voor jou is ? Laat je eens informeren of kom gewoon eens langs in de studio van Lokaal 7. Wie weet maak je binnenkort ook een radioprogramma. Alle medewerkers van Lokaal 7 wensen u een gelukkig 2024.

De uitzendingen zijn te beluisteren en te bekijken bij lokaal 7 ether FM 107.4 kabel en digitaal geluid/in beeld via lokaal7.nl, en de lokaal 7 app.