Muzikale Koffie is een programma wat iedere zondag ochtend tussen 09:00 en 10:00 uur te beluisteren is bij Lokaal 7 FM.
Het programma is gestart in 2009, de presentatie was toen in handen van Antoon Blom en Beau van de Groenendaal.
Toen Antoon Blom is gestopt bij Lokaal 7 heeft Beau het programma samen met Toine van Vught voortgezet.
Nadat Toine wegens andere hobby’s en verplichtingen in de politiek minder tijd heeft gekregen, zet Beau het programma zelf voort.
Door de jaren heen zaten er vaste items in het programma zoals, de felicitaties van lokale verenigingen, het drieluik, de piratenplaat, de Duitse plaat en een nummer waarvan je denkt ‘dat is lang geleden dat ik dat gehoord heb’.

Tegenwoordig zijn er nog steeds een aantal vaste items in het programma waaronder:

1) ‘De Dubbelganger’, de muziek word al sinds jaar en dag gecoverd en in de Muzikale Koffie maakt Beau er een sport van om die covers die wat minder bekend zijn en het liefst in een andere taal te vinden.

2) ‘This Weekends Top 10’, terug in de tijd met de hitlijsten van de Nederlandse Top 40 of Billboard Hot 100. Iedere week blikken we terug op een ander jaartal, van de nummers welke in de top 10 hebben gestaan worden 3 nummers gedraaid.

3) ‘De oude krakende plaat’, een vinyl single of LP uit de platenkast van Beau welke op de draaitafel terecht komt.

4) ‘De Duitse plaat’, voor een liefhebber van Duitse muziek kan dit item zeker niet ontbreken!

5) ‘De piratenplaat’, iedereen kent de piraten muziek van vroeger nog wel welke gedraaid werd bij de lokale piraten zenders.

Dus stem af iedere zondag ochtend tussen 09:00 en 10:00 uur, Muzikale Koffie via Lokaal 7 FM op FM 107.4 MHz of wereldwijd via www.lokaal7.nl !

Gemeenteraadsvergaderingen

Wist U dat alle raadsvergaderingen rechtstreeks te beluisteren zijn bij Lokaal7? Donderdag 26 januari aanstaande staat om 20.00 uur weer de volgende raadsvergadering gepland. Op de agenda staat o.a. het raadsvoorstel tarieven onroerende zaakbelastingen 2023. Hebt U geen kans gehad dit te beluisteren op de reguliere donderdagavond? Geen nood, ook een dag na de gemeenteraadsvergadering kunt U op vrijdagmorgen vanaf 9.00 uur de vergadering terugluisteren. Dit is ook mogelijk via www.lokaal7.nl/uitzending-gemist.