Muziekprogramma “Typisch Rene” zaterdag 8 juli van 14.00-17.00 uur Live vanuit Lunchcafé Toren 4. Het radioprogramma “Typisch Rene” is een muziekprogramma voor Young & Oldtimers dat elke woensdagavond te beluisteren is bij o.a.  Lokaal 7, de lokale omroep uit St Michielsgestel.                                                                                                   “Typisch Rene” is een muziekprogramma dat veel aandacht schenkt aan de blues, de muziek die van oorsprong komt uit de Mississippi Delta in het zuiden van de Verenigde Staten. Maar de stijlen country, rock, pop, americana, soul, Neder beat en de 60’s, 70’s 80’s worden ook zeker niet vergeten. Het is niet alleen muziek uit vervlogen tijden maar ook nieuwe muziek die deze young & oldtimer muzikanten vandaag de dag nog altijd maken. Er is in het programma niet alleen aandacht voor muziek maar zeker ook voor lokale actualiteiten en zaken die onze inwoners bezighouden. Er zullen interviews gehouden worden met o.a. vertegenwoordigers van culturele instellingen zoals De Gestelse Pomp maar ook met de lokale nieuwsbron Gestel.Nu en Hospice Parunashia.

Deze zomer komt het programma “Typisch Rene” naar je toe. En dat doen we met een team dat bestaat uit de ervaren radiomakers en presentatoren, Martin, Bjorn, Pascal en Leon. Want alleen kan ik dit natuurlijk nooit!! Bezoekers kunnen ter plekke een verzoeknummer aanvragen en als je daarbij een goed, leuk of bijzonder verhaal hebt dan kun je dat ook live delen met onze luisteraars. Kom dus zaterdag 8 juli om 14.00 uur naar Lunch café Toren 4 in St Michielsgestel.

Uitzendingen in beeld

Wilt U onze live programma´s niet alleen beluisteren maar ook bekijken op uw laptop, smartphone of smart-TV? Via internet kunt U de programmamakers live in beeld zien. Altijd leuk om eens te weten wie er achter een stem zit. Kijk mee via lokaal7.nl. Verder is deze radiozender te beluisteren via de ether 107.4FM of digitaal via de website www.lokaal7.nl en de Lokaal 7 app. Programma’s zijn terug te beluisteren via uitzending gemist op de website.