Elke maandagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur kunt u luisteren naar het programma ‘Hollands Lokaal’. In dit programma staat Nederlandstalige muziek centraal, beter gezegd we draaien alleen maar die muziek.

Wekelijks zijn bekende, minder bekende of zelfs onbekende artiesten te gast in de studio. Presentator Wim Kersten, technicus zoon Maikel en natuurlijk niet te vergeten, Corrie als gastvrouw proberen u als luisteraar te vermaken met de muziek in onze moerstaal. Tegenwoordig is hun programma niet alleen te beluisteren bij Lokaal 7 maar ook bij HTR Heusden.

Als je de naam Wim Kersten zegt dan denk je al snel aan de Bossche liedjesschrijver en zanger van de twee pinten. Deze Wim, woonachtig in Rosmalen, is een gewone man die als voormalig beroepschauffeur de weg in Nederland op zijn duimpje kent. Radio maken is zijn hobby. Als je Wim spreekt over zijn “radio kindje” dan bekruipt je het gevoel dat je te maken hebt met een professional. Heel zijn ziel en zaligheid stopt hij in zijn muzikale uurtjes die elke maandag te horen zijn in de ether. In de studio van lokaal 7 is het tijdens die uren een drukte van jewelste. Nederlandse artiesten zijn er kind aan huis en vertellen over hun leven en muzikale carrière.

Zijn bekendste gasten waren wel Django Wagner en Frank Mortiers van ”Frank en Mirella. ” Leuk maar ook de minder bekende artiesten zijn meer dan welkom’’ vertelt Wim verder. Volgens zijn zeggen zijn de interviews voor velen een springplank naar succes. Ook komen zangers graag weer terug naar de studio van Lokaal 7. De 8e dag in mei komt Mike v.d.linde uit Dordrecht bij ons. Heeft u een vraag aan hem, laat het ons weten op de dag van uitzending via 073-5037036

Komende maandag is het weer zover vanaf 19.00 uur zitten Wim en Maikel weer klaar om vele luisteraars te voorzien van hun favoriete muziek.
Lokaal 7 FM is te beluisteren via de ether 107.4FM, via de kabel op 87.5Mhz, via de website www.Lokaal7.nl en de Lokaal 7 app. Programma’s zijn terug te beluisteren via uitzending gemist op de website.