Het programma Weekend Vitamine loopt al heel wat jaren mee. Programmamaker Teus van der Kuijlen brengt al jarenlang dit programma op zondagmiddag van 15.00 uur tot 17.00 uur bij Lokaal7 FM. ,,Gewoon wat lekkere muziek wegdraaien daar zitten mijn luisteraars op te wachten. Net als vroeger is het een mix van muziek en voor ieder wat wils”, aldus Teus van der Kuijlen. De muziek die er wordt gedraaid is allemaal te vinden op Spotify onder “Weekend Vitamine/THE BEST OF” daar staat inmiddels ruim 72 uur muziek, ook kun je daar Specials vinden die het afgelopen jaar zijn uitgezonden. De uitzending gemist van zondag?

Op dinsdag tussen 09.00 uur en 11.00 uur is de herhaling te horen van de afgelopen week!

Heb je een verzoekje? Dat kan, mail dan naar: weekendvitamine@ziggo.nl.

Nederpop bij Lokaal7

Teus van de Kuijlen maakt ook op maandagavond het programma Nederpop. Muziek gemaakt door een Nederlander. Het programma gaat dwars door alle genres heen volgens de radiomaker. Zowel pop, dance, neder-beat maar ook Paling sound en dialectrock zijn vertegenwoordigd. Nederlandstalig, Engelstalig, Instrumentaal het maakt niet uit als het maar “Made in Holland” is. Teus draait de beste muziek uit de muziekgeschiedenis van Nederland, muziek van nu maar gaat ook heel ver terug in de tijd. Het programma is wekelijks elke maandag te beluisteren van 22.00 uur tot 24.00 uur bij Lokaal7 FM. Dat betekend dat we die dag met Hollands Lokaal van 20.00 uur tot 22.00 uur en Nederpop van 22.00 uur tot 24.00 uur een complete Nederlandse Muziek avond hebben.

Uitzendingen in beeld

Wilt U onze live programma´s niet alleen beluisteren maar ook bekijken op uw laptop, smartphone of smart- TV ?  Via internet kunt U de programmamakers live in beeld zien. Altijd leuk om eens te weten wie er achter een stem zit. Ga naar onze site: www.lokaal7.nl. Via het Youtube kanaal van Lokaal 7 zijn ook verschillende programma´s terug te bekijken. Alle programma’s zijn te beluisteren bij lokaal 7 via de ether FM 107.4 of digitaal via lokaal7.nl of lokaal 7 app.