Elke zondagmorgen vanaf 10.00 uur kunt U luisteren naar het programma “een Bakske met”. Presentator Ton Mathijssen neemt in deze radio-uitzending een kijkje in het leven van een bekende of soms wat onbekendere inwoner uit de gemeente Sint-Michielsgestel. De luisteraars kunnen een uurtje meegenieten van velen verrassende verhalen over vroeger en nu. Onlangs waren Rob vd Boom en Ashwin van Nuland nog te gast. Zondag 28 januari as schuift Theo Abelen voor de tweede keer in het programma aan. Een op en top alleskunner uit de kern Berlicum. Voor velen verenigingen heeft hij de handen uit de mouwen gestoken. Ook het carnaval is hem niet onbekend. Dat Theo mensen aan hem bind zal blijken uit het boeiend uurtje radio welke de luisteraars deze dag staat te wachten.

Efkus dun Birrekoal

Lokaal 7 brengt in carnavalstijd elke zondagmorgen het actualiteitenprogramma “Efkus dun Birrekoal”. Dit luchtige actualiteitenprogramma wordt gepresenteerd door radiomaker Ton Mathijssen. Elke week sluit er weer een andere side-kick aan om hem bij te staan. Zondag as krijgen de Misty Meeting, carnavalsvieringen en optochten aandacht. Onlangs kwam het programma ook met een vernieuwd podcastprogramma. Zondag 4 februari schuiven voor de tweede keer Gerard Limbeek en Bert van Druenen weer aan. Onderwerp zal deze morgen het carnaval in Sint-Michielsgestel zijn. Nieuwsgierig? “Efkus dun Birrekoal” is elke zondagmorgen van 11.00 tot 12.00 uur te beluisteren bij lokaal 7.

Uitzendingen in beeld

Wilt U onze live programma´s niet alleen beluisteren maar ook bekijken op uw laptop, smartphone of smart-TV? Via internet kunt U de programmamakers live in beeld zien. Altijd leuk om eens te weten wie er achter een stem zit. Kijk mee via lokaal7.nl. Verder is deze radiozender te beluisteren via de ether 107.4FM of digitaal via de website www.lokaal7.nl en de Lokaal 7 app. Programma’s zijn terug te beluisteren via uitzending gemist op de website.