Elke zondagmorgen vanaf 10.00 uur kunt U luisteren naar het programma “een Bakske met”. Presentator Ton Mathijssen neemt in deze radio-uitzending een kijkje in het leven van een bekende of soms wat onbekendere inwoner uit de gemeente Sint-Michielsgestel. De luisteraars kunnen een uurtje meegenieten van velen verrassende verhalen over vroeger en nu. Onlangs was Matilda Bostrom van Jeu de boule club ’t Dupke nog te gast. Zondag 2 april schuift schrijver en dichter Gé van Berkel uit Sint-Michielsgestel in het programma aan. Een op en top allesdoener uit de kern Gestel. Of je nu schrijver, dichter of toneelmeester zegt, Gé van Berkel deed het. Ook het podium is hem niet onbekend. In 2020 stond hij nog op de planken van het theater aan de parade. Dat deze verteller mensen aan hem bind zal blijken uit het boeiend uurtje radio welke de luisteraars deze dag staat te wachten.

Efkus Wa Anders!

Lokaal 7 brengt elke zondagmorgen het actualiteitenprogramma “Efkus wa Anders”. Dit luchtige actualiteitenprogramma wordt gepresenteerd door radiomaker Ton Mathijssen. Elke week sluit er weer een andere side-kick aan om hem bij te staan. Diverse onderwerpen over cultuur, sport of politiek komen langs in het programma. Nieuwsgierig? “Efkus Wa Anders” is elke zondagmorgen van 11.00 tot 12.00 uur te beluisteren bij lokaal 7.

Uitzendingen in beeld

Wilt U onze live programma´s niet alleen beluisteren maar ook bekijken op uw laptop, smartphone of smart-TV? Via internet kunt U de programmamakers live in beeld zien. Altijd leuk om eens te weten wie er achter een stem zit. Kijk mee via lokaal7.nl. Verder is deze radiozender te beluisteren via de ether 107.4FM of digitaal via de website www.lokaal7.nl en de Lokaal 7 app. Programma’s zijn terug te beluisteren via uitzending gemist op de website.