’t Was een drukke week zoals meestal. Hoogste tijd dus voor een lekker weekend: een beetje rust, een beetje actie, leuke dingen doen. In ieder geval ontspannen, want daar ben je echt aan toe.

Eerst even in bad of onder de douche, daarna koffie, de krant en de bank. En….. de radio aan op “Lokaal 7FM”  of kijken en luisteren via de website www.lokaal7.nl  elke vrijdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur;

“DRIEKLEUR”

Precies wat je zoekt, exact wat je nodig hebt, goede en vooral lekkere muziek. Van 60-er jaren tot vandaag, van jazz tot country, van smartlap tot onvervalst Brabants en van ABBA tot ZZ-TOP.

Vaste onderdelen in het programma zijn onder meer; nieuws uit de regio, shownieuws, de plaat en zijn verhaal en uiteraard wekelijks een overzicht van alle films die draaien in de regio plus twee bioscoop platen uit een film, serie of musical. Ook hebben we wekelijks de uitgaantips voor het theater zodat je over alle leuke uitjes weer op de hoogte bent.

Ook proberen we wekelijks een interview te doen onder het mom: “Een goed gesprek met…..”. Dit goed gesprek kan bijvoorbeeld zijn met een artiest, een organisator van een evenement of een bewoner uit Sint-Michielsgestel. De onderwerpen kunnen uiteraard over van alles gaan….

Je kunt altijd reageren tijdens de uitzending via mail live@lokaal7.nl of gewoon bellen naar de studio op het nummer 073-5037036.

Prima begin van het weekend en volop ontspanning. Broodnodig voor opnieuw die drukke week daarna.

Elke vrijdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur gezellig luisteren naar “Driekleur”, lekker lui het weekend in met de programmamakers Geert Jonkers en Peter Moon.

Kijk ook eens op onze Facebook pagina; https://www.facebook.com/driekleurlokaal7/ en ga ons volgen!

Lokaal 7FM is te beluisteren via de ether op 107.4 FM via de kabel op 87.5 Mhz. Via de website www.lokaal7.nl of de lokaal 7 app. De programma’s zijn altijd terug te beluisteren via onze website bij uitzending gemist.

Op de foto; (l) Geert Jonkers en (r) Peter Moon