Elke zaterdag zijn Peer & Geer present op de Zinderende Zaterdag met hun eigen Show, een programma waarin de 7 van Lokaal7 FM centraal staat.

De Peer & Geer Show laat elke week muziek horen uit elk decennium vanaf de jaren 60 tot nu, met elke week een duet plaat, een heerlijke meezinger, een hit uit onze eigen TOP777 en de 7e track van een album.

Ook spelen we het 7-de woord, het 7-de woord halen wij uit het artikel wat in die week is geplaatst in Weekblad de Brug en waarbij we met zorg een passende plaat gaan draaien.

Naast muziek hebben we elke week een extraatje zoals een leuke uitgaanstip, opmerkelijk bericht, gedicht of spreuk.

Tevens hebben wij al geruime tijd nog een ander leuk item,  Dé Songfestivalplaat!

Dit kan een plaat uit een voorronde zijn, winnaars, verliezers, na zoveel jaar songfestivalgeschiedenis is er elke week wel iets te kiezen.

En als klap op de vuurpijl hebben we Code Oranje, in dit item zetten we een Nederlandse artiest of band in de schijnwerpers. Van deze Code Oranje artiest hebben we achtergrondinformatie, nieuwtjes, weetjes en nog veel meer. We draaien minstens 4 keer deze artiest in deze 2 uur!

Nieuwsgierig geworden? Luister dan eens naar Peer & Geer!

Elke zaterdag van 20.00 tot 22.00 uur “De Peer & Geer Show” met de programmamakers Peter Moon en Geert Jonkers.

En programma maken bij Lokaal7 FM

Lokaal7 FM is een bruisende vrijwilligersorganisatie. Dagelijks zijn veel mensen actief bezig met hun hobby. Er is een breed scala aan werkzaamheden dat verricht wordt. Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van onze website of de techniek bij onze radio uitzendingen. Of wil je een eigen programma gaan maken of bij een bestaand programma mee presenteren?

Specifieke kennis is vaak niet noodzakelijk. Een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid wel. Neem contact op via de mail radio@lokaal7.nl  laat hierbij je naam en telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Lokaal7 FM is te beluisteren via de ether op 107.4 FM kabel 87.5 Mhz, digitaal via lokaal7.nl of lokaal7 app. De programma’s zijn altijd terug te beluisteren via www.lokaal7.nl bij uitzending gemist.