Of het nu Nederlands talig is, disco, Top 40 of gewoon een lekker vergeten nummer, veel kan in ‘De Middag Mix’. Iedere zaterdag brengt Rein Roosendaal een vrolijk en informatief programma met de hits van nu en veel regio nieuws.

Rein Roosendaal 56 jaar en geboren in Zevenaar werkt sinds 1998 in Eindhoven en is om die reden naar Noord-Brabant verhuisd. Na een tijdje in Tilburg te hebben gewoond woont hij sinds 2019 in Vlijmen. Op dit moment is hij werkzaam in zijn eigen onderneming als software engineer. In mijn vrije tijd ben werkzaam als DJ. ,,Vanaf augustus 2019 was ik ook actief voor HTR Radio de streekomroep die actief is in de gemeente waarin ik woon namelijk de gemeente Heusden. Iedere zaterdag presenteerde ik daar De Middag Mix’’, aldus Rein Roosendaal. Tegenwoordig presenteert Rein dit programma voor Lokaal 7. Dit programma is nu iedere zaterdag daar te beluisteren van 15:00 tot 17:00 uur. In dit programma wisselt goede muziek zich af met informatie uit de streek en is er ook ruimte voor lokale clubs en verenigingen om die aan het woord te laten. Een luchtig en vrolijk radioprogramma dus met de Hits van nu uit de top 40, de mooiste goud van oud muziek en met velen verrassende vergeten tracks. Verzoekjes of nieuws te melden. Laat weten wat je wilt horen door te mailen naar mail@reinroosendaal.nl.

Een bakske koffie met. Elke zondagmorgen vanaf 10.00 uur kunt U luisteren naar het programma “een Bakske met”. Presentator Ton Mathijssen neemt in dit programma een  kijkje in het leven van een bekende of soms wat onbekendere inwoner uit de gemeente Sint-Michielsgestel. De luisteraars kunnen een uurtje meegenieten van velen verrassende verhalen over vroeger en nu. Waren in de afgelopen weken nog Prins Rob en Theo Abelen te gast. Volgende week schuift weer een andere prominente inwoner uit onze gemeente aan. Lokaal 7 is te beluisteren via de ether FM 107.4, digitaal geluid/in beeld via lokaal7.nl, Lokaal 7 app. Of te volgen via Facebook. Alle programma’s zijn altijd terug te beluisteren via lokaal7.nl uitzending gemist.