Hallo, wij zijn Daniël en Pepijn van het radioprogramma “Die Hangjeugd”. Sinds 2020 hebben we onze eigen show op Lokaal 7, elke donderdag van 18.00 tot 20.00 uur. Ons programma richt zich op jongeren en biedt een breed scala aan muziekgenres, waaronder nummers uit de top 40, hip hop, techno, house en meer.

In onze show komen verschillende onderdelen aan bod:

  1. De Mix: Elke week nodigen we een (on)bekende dj uit voor een live set.
  2. Nieuwsplaat: We zoeken bijpassende nummers bij het actuele nieuws.
  3. Hi Ha Ho Tijd: We draaien aan een rad met genres zoals hiphop, hardstyle en de nummer 1 en 7 uit de top 40. Het gekozen genre wordt in het volgende nummer gedraaid.

Ik ben Daniël Scholten, 18 jaar en studeer architectuur aan de TU Eindhoven. Naast mijn studie ben ik actief in lifesaving, een combinatie van zwemmen en atletiek. Op de onderdelen 90 meter Beach Sprint en Beach Flags ben ik Nederlands kampioen. Samen met Pepijn presenteer ik dit radioprogramma, een geweldige ervaring.

Ik ben Pepijn van Schaik, ook 18 jaar en ik ben net begonnen aan mijn studie journalistiek aan de Hogeschool van Utrecht. Ik ben actief lid van Scouting Berlicum en deed mee aan de 24-uurs Solexrace. Muziek is mijn passie, en ik zoek altijd naar de nieuwste tracks om op de radio te draaien. Ook werk ik als kassa medewerker of barman op grote Nederlandse festivals. Muziek is dus mijn grootste interesse en ik wil hier dus mijn carrière van maken.

Een bakske koffie met

Elke zondagmorgen vanaf 10.00 uur kunt U luisteren naar “een Bakske met”. Presentator Ton Mathijssen neemt in dit programma een kijkje in het leven van een bekende of soms wat onbekendere inwoner uit de gemeente Sint-Michielsgestel. De luisteraars kunnen een uurtje meegenieten van velen verrassende verhalen over vroeger en nu. Zondag 3 september schuift Jos Stoof voorzitter van JBC ’t Dupke aan. Waarom is deze Gestelse club zo succesvol en hoe zien de plannen van de club voor de toekomst eruit?

Lokaal7 is te beluisteren via de ether 107.4FM of digitaal via de website www.lokaal7.nl en de Lokaal 7 app. Programma’s zijn terug te beluisteren via uitzending gemist op de website.