Wekelijks maakt Kees de Haan voor Lokaal 7 het twee uur durende country radio programma Crossroads. Al sinds het midden van de jaren zeventig van de vorige eeuw was hij actief in de country muziek.

Hij begon met het schrijven van recensies voor Country Gazette, was redacteur bij het blad Nashville Tennessee en is nauw betrokken bij het wel en wee van RTV Krimpenerwaard waarvan hij voorzitter is.
Daarnaast houdt hij zich bezig met boekingen van artiesten en heeft zodoende onder andere met Ilse Delange gewerkt. Ook werkt hij veelvuldig samen met Canadese artiesten, waaronder Johnny Reid, George Canyon, South Mountain, The Good Brothers, Sarah Smith en Gord Bamford. De radiopresentator maakt al meer dan 25 jaar een country programma en steek zijn voorliefde voor country niet onder stoelen of banken. “De 1500e uitzending ligt al weer geruime tijd achter me. Ik draai country muziek uit alle windstreken en weet door mijn contacten ook onbekend talent in het zonnetje te zetten”, aldus programmamaker Kees de Haan. Meer weten of een verzoekje aanvragen? Neem dan contact op via mail; info@crossroadsmusic.nl. Ook op facebook is hij te vinden onder zijn eigen naam of via deze link: https://www.facebook.com/kecro. Crossroads is elke dinsdag bij Lokaal 7 te beluisteren tussen 15.00 en 17.00 uur.

Bij een omroep gaat het niet alleen om het maken van programma’s. Uitzendingen die gemaakt worden, moeten uiteindelijk ook bij de luisteraars terecht komen. Hier komen een aantal technische handelingen om de hoek kijken. Programma’s en opnames moeten ingepland worden en er is een computer netwerk dat onderhouden moet worden. Dit alles is in handen van de technische commissie van Lokaal 7. Deze personen zorgen ook voor het opbouwen en afbreken van apparatuur bij uitzendingen op locatie. Samenloop voor hoop, 24 uurs marathon, braderieën en op bezoek bij de scouting Petrus Donders en de brandweer zijn zomaar een greep uit de velen plekken die lokaal 7 heeft aangedaan. Uiteindelijk moeten deze programma’s in beeld en geluid weer via de ether of stream terecht komen bij de luisteraars. Meer weten hierover? Laat het ons weten!
Lokaal 7FM is te beluisteren via de ether op 107.4 FM. Via lokaal7.nl of lokaal7 app. De programma’s zijn altijd terug te beluisteren via de website www.lokaal7.nl/uitzending gemist.