In het radioprogramma “Efkus Dun Birrekoal” verrassen Ton Mathijssen en diverse side-kicks luisteraars met de velen “wist je datjes” die de carnaval kent. De meestal doorgewinterde carnavalskenners laten U kennismaken met velen zaken die zich voor en achter de schermen afspelen in dun Birrekoal en Meanderdonk. In de uitzending van zondag 10 december a.s. schenken de programmamakers aandacht aan de toekomst van het carnaval in onze gemeente oftewel Meanderdonk. Alle individuele carnavalsstichtingen zitten jaarlijks samen met B&W bijeen om verschillende zaken te bespreken. Wat staat er die dag eigenlijk allemaal op de agenda? Behalve carnavaleske onderwerpen besteed het programma ook aandacht aan verschillende lokale zaken die op dat moment in de actualiteit staan. Reageren voor of tijdens de uitzending kan naar carnaval@lokaal7.nl.  Nieuwsgierig? “Efkus dun Birrekoal” is elke zondag om 11.00 uur te beluisteren en te bekijken bij lokaal 7 via de ether FM 107.4, digitaal geluid/in beeld via lokaal7.nl, Lokaal 7 app. Of volg ons via Facebook/efkusdunbirrekoal.

Een bakske koffie met…..

Elke zondagmorgen vanaf 10.00 uur kunt U luisteren naar het programma “een Bakske met”. Presentator Ton Mathijssen neemt in dit programma een  kijkje in het leven van een bekende of soms wat onbekendere inwoner uit de gemeente Sint-Michielsgestel. De luisteraars kunnen een uurtje meegenieten van vele verrassende verhalen over vroeger en nu. Zondag 10 december ontvangt de radiomaker iemand die meerdere malen in de schijnwerpers heeft gestaan.

Kijk mee via Lokaal7.nl!

Gemeenteraadsvergaderingen ook op vrijdag

Wist U dat alle raadsvergaderingen rechtstreeks te beluisteren zijn bij Lokaal 7? Donderdag 21 december staat om 20.00 uur weer de eerst volgende gemeenteraadsvergadering gepland. Hebt U geen kans gehad dit op donderdag te beluisteren? Een dag na de gemeenteraadsvergadering kunt U het programma terugluisteren via Lokaal 7 107.4 FM of lokaal7.nl.