In het radioprogramma “Efkus Dun Birrekoal” verrassen Ton Mathijssen en elke week een wisselende side-kick alle luisteraars met de velen “wist je datjes” die de carnaval in onze kernen kent.  Deze radiomakers, meestal doorgewinterde carnavalskenners, laten U kennismaken met velen zaken die zich voor en achter de schermen afspelen in dun Birrekoal en Meeanderdonk. Velen carnavaleske onderwerpen zullen de revue weer passeren.  In de komende uitzending van zondag 12 november a.s. zal er aandacht worden besteed aan het 11-11 bal. Welke Hoogheden zijn er op de podia in Bokkendonk, Krabberdonk en dun Birrekoal verschenen? Te gast in de studio zijn de twee nieuwe Hoogheden uit dun Birrekoal. Hoe is het traject richting het 11-11 verlopen? Ook worden de verschenen aanwijzingen in weekblad de Brug en site van “dun Blaouwun Beer” weer uitgebreid behandeld. Reageren voor of tijdens de uitzending kan naar carnaval@lokaal7.nl . Nieuwsgierig? “Efkus dun Birrekoal” is elke zondag van 11.00 tot 12.00 uur te beluisteren en te bekijken bij Lokaal 7. Of volg het programma via Facebook/efkusdunbirrekoal.

Een bakske koffie met…..

Elke zondagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur kunt U luisteren naar het programma “een Bakske met”. Presentator Ton Mathijssen neemt in dit programma een  kijkje in het leven van een bekende of soms wat onbekendere inwoner uit de gemeente Sint-Michielsgestel. De luisteraars kunnen een uurtje meegenieten van velen verrassende verhalen over vroeger en nu. In het programma van zondag 12 november spelen carnavalskriebels een grote rol !

Alle programma’s van Lokaal 7 zijn te beluisteren via de ether FM 107.4 , digitaal in beeld of geluid via lokaal7.n l of Lokaal 7 app. Alle programma’s zijn ook terug te luisteren via lokaal7.nl/ uitzending gemist.