Studio BMR staat voor Studio Bjorn & Martin Radio.

Studio BMR is een wekelijks terugkerend programma voorzien van nieuws, roddels, onzin en achterklap maar dat vooral draait om goede muziek. Radio DJ’s Martin en Bjorn maken elke week een nieuw programma waarvan ze hopen dat de luisteraars er met net zoveel plezier naar luisteren dan dat zij het programma maken en samenstellen. De muziek van het programma is van Nederlandstalig tot Hardrock en alles wat er tussen ligt. Het nieuws dat ze brengen ligt uiteen van actueel nieuws vaak met een kwinkslag naar nieuws dat iedereen aan het denken zet. ,,Hier koppelen we vaak een bijpassend stukje muziek aan.

Verder hebben we iedere week een muzikaal intermezzo dat begint met de zevenklapper van die week aangevuld met een Duitse plaat en daarna een plaat van de artiest die we op dat moment wekelijks laten voorbij komen”, aldus de radiomakers. In het tweede deel van het programma kijken ze terug naar het nieuws dat actueel was op die datum in het verleden, ook hierbij proberen ze passende muziek bij te vinden. Het uur vliegt iedere week weer voorbij. Luister ook eens naar het programma op zaterdag va 19.00 tot 20.00 uur en woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur.

Locatieuitzending

Lokaal 7 maakt ook regelmatig radio vanaf een aparte locatie in de gemeente Sint-Michielsgestel. Enkele maanden geleden was de omroep nog te gast op het Petrus Dondersplein in Sint-Michielsgestel. Afgelopen zondag tijdens de Balkumse kermis waren diverse radiomakers aanwezig op het Mercuriusplein. Op het terras van Smaakvol zond Lokaal 7 van 10.00 tot 12.00 uur live haar programma “Efkus wa Anders” uit. Diverse gasten zoals centrummanager Jaap Postma waren te gast in de uitzending. Ook bezoekers van de braderie werd gevraagd naar hun mening over het gloednieuwe Berefestival welke op dat moment plaatsvond. Ook uw activiteit onder de aandacht brengen ? Laat het ons weten en wellicht stalt Lokaal 7 haar apparatuur uit bij uw evenement.

Lokaal 7 FM is te beluisteren via de ether 107.4FM of digitaal via de website www.Lokaal7.nl en de Lokaal 7 app. Programma’s zijn terug te beluisteren via uitzending gemist op de website.