De dagen worden korter, bladeren vallen weer van de bomen. Tijd en reden voor Harmonieorkest Sint Michaël om Gestel te trakteren op een herfstconcert en zo de koude november maand een stuk aangenamer te maken met warme klanken. Dat vindt plaats op zondagmiddag 6 november vanaf 15.00 uur.

Muziek helpt bij het uiten of versterken van gevoelens, om te ontspannen of om juist extra energie te krijgen. Zo wordt deze middag het indrukwekkende en stoere verhaal over de meeslepende liefde tussen de Amerikaanse soldaat Chris en het Vietnamese meisje Kim, muzikaal vertolkt met melodieën uit de musical Miss Saigon. Ook zal het Harmonieorkest een muzikale impressie laten horen van de enorme natuurlijke gebeurtenissen die plaatsvonden op het eiland Jeju, voor de Zuid-Koreaanse kust.

Gastoptreden Next

Naast deze en andere nummers van het Harmonieorkest is er deze middag een gastoptreden van Next. Deze gezellige Brabantse stageband bestaat uit circa 20 muzikanten, het jongste onderdeel van de vereniging Exempel. Het repertoire bestaat uit herkenbare lichte muziek en popmuziek. De band staat o.l.v. Rogier Monsieur. Beide orkesten trakteren tijdens dit concert bezoekers op een mix van diverse muziekstijlen.

Het publiek wacht kortom een gevarieerde muzikale traktatie op deze zondagmiddag. Het concert vindt plaats op zondagmiddag 6 november in gemeenschapshuis Meander, aanvang is 15:00 uur. De toegang is gratis

Voor iedereen die met de gedachte speelt om (weer) een instrument te gaan bespelen, is dit natuurlijk ook een ideale gelegenheid om eens te zien en te horen wat samen muziek maken bij Harmonievereniging Sint-Michaël zo leuk maakt.