DEN DUNGEN – Wensen en interesses van kinderen veranderen. Speelgoed, dat waanzinnig leuk was, is een paar maanden of een jaar later ineens niet meer leuk of uitdagend, misschien zelfs kinderachtig!

En dan, je hebt een flink bedrag neergelegd voor het speelgoed en er wordt niets meer mee gedaan of je kinderen (of kleinkinderen) zijn toe aan een nieuwe uitdaging en moet er iets nieuws komen. Maar waarom zou je kopen als je ook kunt ruilen?

Gun je speelgoed een tweede leven op de speelgoedruilmarkt van vrijdag 18 november bij de Recycle Sint in Den Dungen. Dat ruimt lekker op, je maakt een ander kind weer blij en voor jouw kind is er weer iets nieuws én het kost je niks. Recycle Sint: Dé manier om het Sinterklaasfeest duurzaam en voordelig te vieren.
Woon jij in de gemeente Sint-Michielsgestel of omgeving, ben je een ouder/verzorger met
speelgoed dat niet meer gebruikt wordt of ben je een opa of oma en wil je je kleinkinderen weer eens iets nieuws aanbieden? Sprokkel wat speelgoed bij elkaar en kom recyclen.

Het principe is vrij simpel. Je levert je speelgoed in en ontvangt hiervoor punten. Met deze punten kun je weer ander “nieuw” speelgoed “kopen”. Speelgoed dat overblijft, wordt gedoneerd aan een goed doel. Mooi toch! Wil je je alleen je speelgoed kwijt en er niet weer iets voor terug. Dan ben je ook van harte welkom.

De Recycle Sint van de gemeente Sint-Michielsgestel wordt georganiseerd in Den Dungen door dorpshuis Litserborg en Stichting H.E.L.D op vrijdag 18 november . Inleveren van speelgoed kan tussen 18.00 en 19.30 uur, daarna kun je je punten tot 21.00 uur ruilen tegen ander leuk speelgoed.