Op zondag 12 februari aanstaande houdt ATB club The Whoopers uit Berlicum alweer voor de 40e keer zijn befaamde Kei Mooi Parcours (KMP) Toertocht.

Iedereen die het leuk vind om te Mountainbiken roepen we op om deel te nemen aan deze toertocht die voor elk wat wils heeft. Voor beginners met een afstand van 30 kilometer, en voor de meer gevorderde ATB’er met afstanden van 45 en 55 kilometer. Gestart kan worden op sportpark de Brand, whoopersnest, Groenstraat 14e, Berlicum van 08:30 tot 10:00 uur.

Deze perfect uitgepijlde toertocht gaat off road en de bossen in rond Berlicum, Hintham, Maliskamp, Rosmalen, Nuland en weer terug naar Berlicum en ook de mooie pauzeplaats maakt het voor iedereen leuk om deel te nemen. Enige voorwaarde om deel te nemen is een veilige mountainbike en het dragen van een helm.

Vanwege het feit dat de route af en toe in de tegengestelde richting loopt van de vaste Berlicum ATB route is het goed dat er zo veel mogelijk mensen geïnformeerd worden en zullen er ook meerdere plaatsen ‘pas op’ borden geplaatst worden voor de veiligheid van iedereen.