In het weekend van 1 en 2 april houdt Fotoclub Den Dungen weer haar jaarlijkse foto-expositie. De foto’s zijn te bezichtigen op onze vertrouwde locatie, basisschool De Wegwijzer, Brouwerstraat 2, 5271 XR Sint Michielsgestel.

Dit jaar zijn de fotografen al 15 jaar actief als veelzijdige en creatieve club waarbij de leden vanuit hun passie voor fotografie diverse onderwerpen in fotobeelden vastleggen. Doelstelling is om op een ontspannen en gezellige manier samen te fotograferen, van elkaar te leren en zo onszelf steeds verder te ontwikkelen in de fotografie.

De fotoclub bestaat nu uit tien enthousiaste amateurfotografen. Het is een kleine, creatieve en vooral ook gezellige groep fotografen waar sociale contacten, plezier en uitdaging in de fotografie voorop staan. Regelmatig gaan we gezamenlijk op stap om te fotograferen. Afgelopen jaar hebben we zelfs een zeer goed geslaagde fotoreis naar Spanje georganiseerd met prachtige foto’s als resultaat. Er is nu ruimte voor een kleine uitbreiding van het aantal leden.

De leden hebben hun sterkste foto’s geselecteerd en laten die in een mooi aangeklede omgeving aan u zien. Naast veel vrij werk laten ze u ook de resultaten van de maandelijkse thema’s zien. De leden hebben hun vrije fotografie met een mix van natuur- en landschapsfotografie, sportfoto’s, portretten, zwart/wit foto’s en architectuur. Ook de maandthema’s komen aan bod waarbij iedere fotograaf vanuit haar/zijn invalshoek en creativiteit het thema in beeld brengt. De leden zijn tijdens de expositie aanwezig om tekst en uitleg te geven.

Iedere maand houdt de Fotoclub een workshop waarbij de leden samen gaan fotograferen of een onderdeel uit de fotografie bespreken. Iedere tweede donderdag van de maand houden ze hun clubavond waarbij ze de ingestuurde foto’s bespreken en vanuit een positieve invalshoek beoordelen. U bent van harte welkom, de toegang is gratis. Koffie, thee met cake of frisdrank zijn verkrijgbaar.
Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met: fotoclubdendungen@gmail.com of gewoon tijdens de expositie met de aanwezige fotografen een gesprek aanknopen.

Foto Riet School