Presentator Teus vd Kuijlen brengt wekelijks op zondag het programma “Weekend Vitamine” en dat gaat gepaard met behoorlijk wat enthousiasme. Begonnen als DJ bij radio Vladeracken belande hij enkele jaren geleden bij Lokaal 7.,,Een jongensdroom ging in vervulling toen ik voor het eerst achter de knoppen zat” aldus Teus vd Kuijlen. Het begon allemaal in Geffen maar ondertussen heeft hij zijn draai gevonden bij Lokaal 7. Uit alles blijkt dat zijn programma niet zo maar wordt neergezet. Een flinke voorbereiding gaat daar wekelijks aan vooraf. Met een stralend gezicht vertelt hij: ,,Je moet proberen mensen aan je programma te binden en dat doe je niet door het draaien van wat willekeurige muziek”. Bepaalde muziekstromingen genieten zijn voorkeur. Vooral de nederpopmuziek krijgt veel aandacht. Tegenwoordig presenteert hij dit programma ook op Wonderfulradio. Heb je een verzoekje? Dat kan, mail dan naar: weekendvitamine@ziggo.nl.

 

Onlangs presenteerde hij nog het programma boordevol “ééndagsvliegen”. Nummers van artiesten die een eenmalige hit gescoord hebben. Wil je deze terugluisteren dan kan dit op spotify nummer 565. Rond kerst en nieuw staat voor hem weer het één en ander te gebeuren. Op 31 december komen in zijn programma de beste platen uit de Top40 van 2022 langs. Een week later op 7 januari krijgen velen overleden artiesten van het afgelopen jaar een podium. De keuze van muziek vliegt dan weer alle kanten op. Vanaf 14 januari blikt de radiomaker maar liefst 60 jaar terug. Een jaar lang zijn wekelijks alle nummers 1 van de Top 40 te horen. Lokaal7 FM is te beluisteren via de ether op 107.4 FM, via de website www.lokaal7.nl en de Lokaal 7 app. Programma’s zijn terug te beluisteren via uitzending gemist. Reageren op programma’s kan via radio@lokaal7.nl.  Op de foto: Teus van de Kuijlen

Uitzendingen in beeld

Wilt U onze live programma´s niet alleen beluisteren maar ook bekijken op uw laptop, smartphone of smart- TV ?  Via internet kunt U de programmamakers live in beeld zien. Altijd leuk om eens te weten wie er achter een stem zit. Ga naar onze site lokaal7.nl. Via het Youtube kanaal van Lokaal 7 is dit ook mogelijk. Ook verschillende programma´s zijn daar terug te bekijken.